Lækker mad til Sankt Hans

Det er en oplagt mulighed og invitere venner og familie til middag inden bålet skal tændes. Hvad end I vælger og afholde jeres egen Sankt Hans med et hjemmelavet bål i haven, eller tager ud til et offentligt event i en sportsklub eller vejens/byens arrangerede fejring.

Hvad kan man servere til Sankt Hans? Vi vil i denne artikel gennemgå nogle gode ideer til, hvad man kan servere, hvis man ønsker og invitere gæster til Sankt Hans.

Den lækre middag

Lækker mad til Sankt Hans

Sankt Hans ligger altid i slutningen af juli, hvorfor det som oftest vil være godt vejr, og en sand grillmiddag, vil nok være og anbefale.

Så køb godt ind med spyd, chicken wings, pølser, spareribs og en masse lækre ingredienser til og lave hjemmelavede burgere. Husk flutes og smør samt BBQ sauce er oftest gode remedier, at peppe middagen lidt op med.

Vælger du og gå med en lækker grillmiddag, kan vi klart anbefale og få tændt op i god tid, så du kan bruge din kulgrill – da den trods alt giver den bedste smag. Er du stram på tid, kan gasgrillen dog også bruges – men kulgrillen giver efter vores vurdering lige de sidste 10-20% i smagen.

Den nemme middag

Har I ikke tiden til og kokerere det helt vilde mellem og komme hjem fra arbejde og inden Sankt Hans festen starter, kan man altid overveje en lidt lettere middag.

Det er en af de mere sociale middage, hvis man laver en ret i ovnen som lasagne, kotelletter i fad eller mørbrad ala creme. Disse retter er gode, til især sociale sammenkomster, hvor ikke alle kender hinanden, da man lettere kommer i snak med hinanden, når man skal række hinanden tingene.
Går du med en “ovnret”, anbefaler vi klart og servere det med en salat og evt flutes på siden.

Bestil udefra

Det kan også være du ikke føler dig som en ørn i et køkken, og hellere vil bestille mad udefra. Så er der mange muligheder, de fleste restauranter tilbyder take-away nu om dage, men der er også flere muligheder. En af de andre muligheder er catering (dog er denne type oftest brugt til større forsamlinger), du kan også let bestille en omgang Ret Nemt måltidskasser, de har altid retter klar, som er relevante for årstiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *