Nyd bålets varme, med en du har kær

Midsommeren er her, og hvad er mere smukt end og nyde bålets skær og varme omfavne dig og din udkårne. Hvad end du skal fejre Sankt Hans, med venner og familie – er det altid rart og have din kæreste eller en date med.

Sankt Hans er en god måde og vise dig frem, fra din bedste side. Det kan let gøres romantisk og stå/sidde rundt om det tændte bål og se heksen flyve til bloksbjerg. Eller du kan vise, at du er god med børn, ved og hjælpe til med snobrødsbagningen.

Hvor skal du fejre Sankt Hans?

Sankt Hans BålDet er altid et stort spørgsmål, hvor du skal fejre Sankt Hans. Der er mange sportsforeninger og beboer foreninger der afholder Sankt Hans aften, så det er egentligt blot med og finde ud af, hvor dine venner og familie tager hen, og finde ud af, hvem du helst vil fejre aftenen med.

Tager du til en offentlig Sankt Hans fest, er de ofte meget børnevenlige – så ønsker du en mere livlig aften, er det måske et mere privat arrangement, du skal lede efter.

Det er blevet mere og mere populært, at folk selv afholder Sankt hans i deres baghave, for venner og familie. Dette kan være langt hyggeligere, da du kender dem der kommer – og ikke risikere, at støde ind i den trælse nabo fra enden af vejen.

Hvem skal du fejre Sankt Hans med?

Som nævnt i forrige afsnit, er det ikke kun hvor du skal holde Sankt Hans, men oftest er det vigtigere og finde ud af, hvem du vil fejre aftenen med.

Så find ud af, hvem du helst vil fejre aftenen med, eller mærk temperaturen i forskellige lejre og se, hvad der lyder sjovest.

Fejr aftenen med en heks eller den eneste ene?

Sankt Hans fejres ofte med en heks (på bålet), men vil du ikke hellere fokusere på og fejre det med den eneste ene? Eller i hvert fald en god date?

Måske ser du allerede en du kan invitere med, måske kender du en sød potentiel kæreste, du kan invitere med under påskud af Sankt Hans (så lyder det ikke så formelt som en date).
Det kan også være du invitere din flirt fra Dating.dk med eller skal gøre brug af nogle af de andre danske dating sider, som findes nu om dage. Det er let og finde en ny date på nettet, og det er blevet langt mere socialt acceptabelt, hvorfor vi synes det, vil være et ideelt sted og starte, når du nu kan oprette en gratis profil, de fleste steder 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *