Hundene kan også få glæde af mærkedage

Vi mennesker glæder os som regel til årets højtider og mærkedage, både fordi det er en noget specielt og der er sjove og spændende traditioner forbundet med det. Men dage såsom Sankt Hans. Men dage såsom Sankt Hans eller Mortens Aften behøver ikke være forbeholdt os mennesker, hundene kan nemlig også blive forkælet.

Gør Sankt Hans til noget specielt for hele familien, inklusiv den firbenede ven. På den måde bliver det en dag og aften I sent vil glemme.

Gør dagen til noget specielt med særligt foder

sankt hans og hundeTil tider kan det være svært at signalere til en hund at der er tale om en særlig dag. Ønsker man at gøre Sankthansaften til noget specielt for både mennesker og dyr, så kan man altid benytte sig af mad.

Ligesom vi mennesker fejrer fødselsdage, jul og nytår med anderledes mad, som vi ikke lige får hver dag, så gælder det for hunde at de lægger mærke til, hvis de får en belønning.

Ved at købe noget anderledes hundefoder til Sankt Hans viser man hunden at det ikke bare er en helt almindelig dag, men at der I sandhed er noget at fejre eller samles om som familie, venner eller naboer.

Find legetøjet frem til Sankt Hans

Det er ingen hemmelighed at mange hunde elsker at lege, men det er desværre ikke altid at man som ejer har tid eller overskud til at kaste bold eller lignende. Nogle gange er gåturene bare for korte, og legen er nødt til at blive prioriteret fra.

Vil man gøre Sankt Hans til en anderledes dag og aften, så kan man med fordel tage det forsømte hundelegetøj frem og sætte tid af til samvær med hunden.

Hunde behøver ikke nødvendigvis have dyrt legetøj før de synes det er sjovt, da en pind som regel vil være favoritten. Men vil man alligevel gøre lidt ekstra ud af, så kan man måske se sig om efter et nyt stykke legetøj, som man kan forære hunden på dagen. Som ejer ved man som regel hvad ens kæledyr foretrækker, så sørg for at vælge en ting, som hunden ikke finder ligegyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *